Вхід

Рівне вечірнє

11 березня 2022 року відбулося чергове засідання секретаріату Рівненської обласної оргнанізщації Національної спілки журналістів України. У зв'язку з віроломним вторгненням на територію нашої держави російських окупаційних військ та веденням бойових дій засідання секретаріату за участю всіх його членів відбувалося в on-line режимі.

Розглянувши заяви та пакети поданих документів, секретаріат затвердив рішення зборів первинних організацій Сарненської асоціації вільних журналістів та редакції Ріфвненеської міської газети "7 днів" і прийняв у члени НСЖУ КУШНІРА Василя Миколайовича, старшого наукового співробітника Сарненського історико-етнографічного музею, позаштатного кореспондента газети «Сарненські новини» та МИРОНЮКА Олександра Васильовича, заступника Рівненського міського голови, прес-офіцера батальйону територіальної оборони м. Рівне.

16 березня 2022 року заслуженому журналісту України Євгену Цимбалюку мало б виповнитися 60 років. На жаль, важка хвороба і невблаганна смерть забрали нашого колегу у засвіти майже чотири роки тому, у червні 2018-го. З нагоди ювілею, в день народження Євгена, було заплановано провести кілька заходів на батьківщині колеги – у Млинові. Це і відкриття меморіальної дошки на приміщення редакції газети «Гомін і К», де три валий час працював Євген Цимбалюк. Це і презентація книги про журналіста і письменника. Це і літературні читання. На жаль, всі наші плати зруйнувала неоголошений віроломний напад на нашу країну російських фашистів. Бойові дії тривають. Тому проводити будь-які масові заходи недоцільно. Т о ж секретаріат прийняв рішення перенести всі заплановані заходи на більш пізній час.

Відповідно до п. 3.3 Статуту Національної спілки журналістів України за втрату зв’язків з організацією, несплату без поважних причин членських внесків більше двох років секретаріат виключив з лав Національної спілки журналістів України:

БЕРЕЗОВСЬКУ Інну Петрівну, членський квиток № 23861,  перебувала на обліку в первинній організації ГУ НП у Рівненській області (заборгованість за 2014-2022 роки); ВЕСЕЛОВСЬКУ Ірину Миронівну, членський квиток № 21157, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2017-2022 роки); ГЕРЕГУ Світлану Володимирівну, членський квиток № 21145, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2017-2022 роки); ГОЧМАНОВСЬКУ Тетяну Олександрівну, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2018-2022 роки); ДЕМЧИКА Олександра Сергійовича, членський квиток № 19053, перебував на обліку в Рівненській міській організації (заборгованість за 2016-2022 роки); ДОБРИДНІКА Степана Івановича, членський квиток № 23908, перебував на обліку в первинній організації редакції газети «Рівненський кооператор» (заборгованість за 2017-2022 роки); МАРКО Світлану Василівну, членський квиток № 23860, перебувала на обліку в первинній організації ГУ НП у Рівненській області (заборгованість за 2016-2022 роки); МИРОНОВУ Галину Сергіївну, членський квиток № 21137, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2017-2022 роки); САВУЛЯК Юлію Анатоліївну, членський квиток № 8724, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2018-2022 роки); САВЧИН Діану Леонідівну, членський квиток № 26612, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2018-2022 роки); ХОМУ Людмилу Романівну, членський квиток № 23862, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість за 2016-2022 роки).

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner