Вхід

Рівне вечірнє

Сумна новина: сьогодні, 24 березня 2022 року, від важкої хвороби помер член Національної спілки журналістів України з травня 2000 року Валентин Іванович Крока. Він всього дев'ять днів не дожив до свого 72-го дня народження, який мав відзначати 2 квітня.

Валентин Крока - один з рекордсменів місцевого самоврядування на Рівненщині: тричі був депутатом сільської та районної рад. Шість разів підряд його обирали до Рівненської облради. У 1998 та 2000 роках був також заступником голови обласної ради, а в 2003-му – першим заступником.

За відстоювання інтересів територіальних громад Рівненської області Валентин Крока нагороджений орденом «За заслуги» третього ступеня та Почесною грамотою Верховної Ради України. А ще він був давнім і щирим другом журналістів краю, завжди і в усьому намагався їм допомагати.

Секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України глибоко сумує з приводу непоправної втрати активного члена найбільшої творчої організації України і висловлює найщиріші співчуття родині та друзям Валентина Івановича.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner