Вхід

Рівне вечірнє

Упродовж двох днів - 26-27 червня 2021 року - на базі спортивно-оздоровчого табору "Олімпієць" ФСТ "Україна" у селі Хрінники Дубенського (колишнього Демидівського) району проходила ХХІ літня Спартакіада журналістів Рівненщини. На запрошення секретаріату обласної організації НСЖУ участь у ній взяли також колеги з Волинської, Дніпропетровської та Хмельницької областей України. Медійну спільноту сусідньої Республіки Польща представляв на змаганнях президент міжнародної асоціації журналістів "4 влада" Хенрик Кошчельний. Загалом участь у Спартакіаді цього року взяли більше 30 працівників газет, радіо і телебачення.

Учасників Спартакіади у день її відкриття привітали голова Демидівської територіальної громади Сергій Радченко, голова Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк, керівник спортивно-оздоровчого журналістського центру "Тригол" Дніпропетровської обласної організації НСЖУ Володимир Сорока, президент міжнародної асоціації журналістів "4 влада" Хенрик Кошчельний, головний суддя змагань Павло Лавор.

Відповідно до Положення про Спартакіаду до її програми входили поєдинки  з шахів, шашок,  настільного тенісу, дартсу та кульової стрільби із пневматичної гвинтівки. На відміну від попередніх років переможці змагань визначалися лише в особистих заліках. Ті, хто зайняли у кожному виді спорту перші, другі та треті місця були нагороджені дипломами обласних організацій профспілки працівників культури, Національної спілки журналістів України, ради обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" та медалями.

26 червня в рамках ХХІ літньої Спартакіади у Хрінниках проходив також третій турнір особисто-командного чемпіонату з кульової стрільби пам'яті Олександра Бухтатого. Ці змагання відбувалися у залік "Кубка Дракоші 2020/2022 років" та були присвячені 30-річчю спортивно-оздоровчого журналістського центру "Тригол" Дніпропетровської обласної організації НСЖУ.  Свою майстерність у стрільбі з пневматичної гвинтівки демонстрували 18 медійників, об'єднані у шість команд.  Рівненську обласну організації НСЖУ представляли дві команди: перша у складі Сергія Скібчика, Юрія Рачковського та Ірини Скібчик, друга - у складі Дмитра Тарасюка, Миколи Фоменка та Лесі Тюхти.

Головний приз - кубок імені Олександра Бухтатого, як і два роки тому під час першого турніру у містечку Окунінка Люблінського воєводства Республіки Польща, дістався Рівненській обласній організації Національної спілки журналістів України. Його із значним відривом  від суперників вибороли для нас Сергій та Ірина Скібчики і Юрій Рачковський.  Друге місце посіла команда газети "Перспектива" Хмельницької АЕС, третє - ще одна команда Рівненської обласної організації НСЖУ. Призери поїхали додому із спеціальними медалями та тенісками від спортивно-оздоровчого журналістського центру "Тригол".

Щиро дякуємо голові Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України Олексію Ковальчуку та керівнику спортивно-оздоровчого журналістського центру "Тригол" Володимиру Сороці за організацію турніру у пам'ять нашого незабутнього колеги по перу Олександра Бухтатого. Кажуть, незамінимих людей немає. Неправда, такі люди були, є  і будуть. Бо за ту важливу справу, яку так чесно виконував Олександр, працюючи в адміністрації Президента України, сьогодні в офісі Гаранта взятися просто нікому. Прикро...

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner