Вхід

Рівне вечірнє

Щойно у друкарні приватного підприємця з міста Луцька Василя Іванюка накладом у пів тисячі примірників вийшла книга нашого, на превеликий жаль уже покійного колеги, колишнього члена секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України та головного редактора унікальної в своєму задумі і виконанні газети "Клеванський тракт" Віктора Парфенюка "Білів і сусіди. Клеванські сторінки. Зорянські мемуари". Збираючи матеріал до цієї трилогії, автор натрапив на багато цікавого із життя сіл Клеванщини та й самого селища. Віктор в останні тижні і дні свого земного життя практично не розлучався з комп'ютером, прагнув якомога швидше вкласти свої думки в окремі файли. І майже досяг цієї мети. Залишилося щось дописати, розібратися з текстівками до фотознімків...Не встиг...13 червня 2018 року його душа покинула цю грішну землю...Віктор не "дотягнув" якихось шість місяців до свого 60-річчя. Він так і не встиг побачити результату своєї праці, втіленої у книгу обсягом майже в 420 сторінок.

На засіданні секретаріату Рівненської обласної організації НСЖУ у липні 2018 року ми прийняли одностане рішення: докладемо всіх зусиль, аби написане Віктором Олексійовичем таки побачило світ, дійшло до його земляків, до широкого кола шанувальників його непересічного таланту. І ось сьогодні завдяки фінансовій підтримці депутатів Клеванської об'єднаної територіальної громади (голова - Дмитро Жовтянський), Зорянської сільської ради (голова - Михайло Олійник), власника готельно-ресторанного комплексу "Скольмо" Юрія Ціпака це нарешті сталося! Таким чином нова книга вже стала нашим спільним рукотворним пам'ятником справді талановитому журналісту незалежної України Віктору Парфенюку.

У планах секретаріату спілчанської організації найближчим часом, як тільки дозволить епідеміологічна ситуація, організуватии презентацію трилогії Віктора Парфенюка у селі Зоря,  де він до останнього дня жив і працював, А ще такі заходи плануємо провести у Більові - селі, котре славиться своїм монастирем та історичним минулим  і котре цьогоріч відзначає своє 850-річчя.  Ну, і, звичайно, не обійдемо стороною древній Клевань.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner