Вхід

Рівне вечірнє

Творчий доробок члена Національної спілки журналістів України, члена Асоціації карикатуристів та Товариства художників-карикатуристів Віктора Голуба добре відомий шанувальникакм його непересічного таланту не лише у Здолбунові, де він проживає, а й далеко на його межами.

Перша карикатура Віктора була опублікована ще у 1985 році в доволі популярній на той час всеукраїнській газеті "Молодь України ". Згодом його роботи бачили світ на шпальтах понад 30-ти видань колишнього Радянського Союзу. Він є учасником десятків найрізноманітніших конкурсів і виставок у багатьох країнах світу, а в майже п'ятдесяти корнкурсах ставав їх призером або ж дипломантом.

І ось зовсім свіжі новини: на 9-му Бієнале карикатури у місті Цзясин (Китай) Віктор Голуб здобув одразу дві премії, а на конкурсі карикатур NO TIME FOR LIVER, який нещодавно проходив в Індії, наш колега виборов беззаперечне перше місце. З чим його  щиро вітаємо.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner