Вхід

Рівне вечірнє

19 травня 2023 року відбулося чергове засідання секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Секретаріат, розглянувши подані заяви, затвердив рішення первинних журналістських організацій Зарічненської газети "Полісся" та газети Рівненської єпархії Православної церкви України "Духовна нива" і прийняв у члени Національної спілки журналістів України ПОЛЮХОВИЧ Марію Іванівну - позаштатного кореспондента газети "Полісся" та СИНИЦЮ Мирослава Антоновича - благочинного Свято-Покровської релігійної громади ПЦУ у м. Березне, позаштатного кореспондента газети "Духовна нива". Щиро вітаємо колег, зичимо нових творчих злетів у медійному просторі.

У зв'язку з припиненням  виходу газет "Вісник Демидівщини", "Нове життя" та "Слово і Час " секретаріат РОО НСЖУ прийняв рішення про впорядкування назв первинних організацій: у колишніх Демидівському районі - Демидівська, Здолбунівському - Здолбунівська, Рівненському - Рівненська територіальні організації.

Секретаріат прийняв рішення про відзначення професійного свята - Дня журналіста. Цьогоріч урочистості відбудуться 2 червня в смт. Млинів. У програмі - відкриття пам'ятної дошки померлим журналістам Євгенові Цимбалюку та Василю Худику на фасаді редакції Млинівської газети "Гомін і К", покладання вінків до могил Євгена та Василя на місцевому цвинтарі, відвідання Млинівського державного технолого-економічного коледжу, нагородження переможців творчого конкурсу у номінаціях "Газета 2023 року", "Радіо 2023 року", "Журналіст 2023 року", "Громадський кореспондент 2023 року", "За краще висвітлення у ЗМІ військово-патріотичної тематики на приз імені Олександра Бухтатого", "Первинна журналістська організація 2023 року" з врученням перехідного кубра РОО НСЖУ імені Володимира Шишкова.

Секретаріат також прийняв рішення про проведення ХХІІІ літньої Спартакіади журналістів Рівненщини. Змагання пройдуть 17-18 червня 2023 року на базі оздоровчого табору ФСТ "Україна" у селі Хрінники Дубенського (колишнього Демидівського) району.

Відповідно до п. 3.3 Статуту Національної спілки журналістів України за втрату зв’язків з організацією, несплату без поважних причин членських внесків більше двох років  секретаріат виключив з лав Національної спілки журналістів України ГОМОЛЯ Віктора Івановича, членський квиток № 8882,  перебував на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість зі сплати членських внесків з 2016 року); КАЗИМИРСЬКОГО Олександра Івановича, членський квиток № 21166, перебував на обліку в первинній організації редакції газети «Волинь» (заборгованість зі сплати членських внесків з 2016 року); КОЛОМИСА Максима Анатолійовича, членський квиток № 19073, перебував на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість зі сплати членських внесків з 2018 року); ЛІФУНА Олександра Володимировича, членський квиток № 21134, перебував на обліку в редакції газети «Слово і Час», м. Рівне (заборгованість зі сплати членських внесків з 2015 року); МЕДВЕДЬ Олесю Євгенівну, членський квиток № 21165, перебувала на обліку в первинній організації редакції газети «Волинь» ( заборгованість зі сплати членських внесків з 2015 року); МЕЛЬНИКА Миколу Васильовича, членський квиток № 26664, перебував на обліку в редакції газети «Слово і Час», м. Рівне (заборгованість зі сплати членських внесків з 2018 року); РОДЗЯК Інну Володимирівну, членський квиток № 8931, перебувала на обліку в первинній організації редакції газети «Вісті Рівненщини» (заборгованість за сплати членських внесків з 2020 року); ТРОФІМЮК Богдану Ігорівну, членський квиток № 8896, перебувала на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість зі сплати членських внесків з 2018 року); ЧУБАЯ Михайла Григоровича, членський квиток № 26611, перебував на обліку в первинній організації ПАТ НСТУ «Рівненська регіональна дирекція» (заборгованість зі сплати членських внесків з 2018 року).

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner