Вхід

Рівне вечірнє

Секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України спільно з медіа-центром «Ервеюей» (ERVE.UA) організували медійникам Рівного зустріч з відомим громадським діячем, правозахисником, волонтером, радником голови Черкаської обласної державної адміністрації, автором  книги "100 днів полону або Позивний "911", членом Національної спілки журналістів України Валерієм Макеєвим.

З самого початку бойових дій у Донецькій і Луганській областях Валерій допомагав військовослужбовцям не лише доправляти зібрану черкащанами допомогу на передову, а й визволяти тих, кому не пощастило і вони опинилися у полоні. Під час одного з вояжів на територію, підконтрольну сепаратистам, його викрали. У полоні тримали сто діб. Дванадцять допитів, інфаркт, лікарня з конвоїрами-чеченцями, російські бойовики, "сироватки правди", щоденна фраза "Ну, що, на розстріл!?" - про все Валерій Макеєв написав у своїх документальних спогадах. Отож присутні на зустрічі журналісти з неприхованою цікавістю слухали розповідь людини, котрі на собі випробувала всі"принади" так званого "русского мира".

Окрім зустрічі з журналістами Рівного Валерій Макеєв відвідав телекомпанію "Сфера-ТВ", взяв участь у записі програми "Гість студії".

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner