Вхід

Рівне вечірнє

Саме з такою назвою вчора, 24 лютого, в Рівному відкрилася спільна виставка фотохудожників з різних міст нашої країни та фотокореспондентів прес-служби ДСНС України в ТРЦ "Злата Плаза".

Тут представлені світлини фотожурналістів України, бійців ЗСУ та ДСНС. Розв’язана рашистами повномасштабна війна поставила фотомайстрів перед новими викликами. Адже культурний фронт став не менш важливим у нашій боротьбі в якій фотомитці є безпосередніми учасниками. За допомогою об’єктива, вони показують людям героїзм і трагедію цієї війни, наслідки і боротьбу українського народу та наших воїнів, злочини рашистів і впевненість українців у перемозі.

Експозиція приурочена річниці боротьби українського народу проти військової агресії рф, присвячена героям без зброї, тим, хто першими вступає у двобій зі стихією, а з приходом війни – ще  й з наслідками, які вона принесла на нашу землю. На фото – кадри з ліквідації наслідків ракетних ударів та пожеж, проведення аварійно-рятувальних робіт та гуманітарного розмінування, робота кінологів та психологів Служби порятунку.

Куратором цього цікавого проєкту є відомий наш колега – член Національних спілок журналістів та фотохудожників України Олександр Харват.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner