Вхід

Рівне вечірнє

22 травня 2013 року відбулося чергове засідання секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Секретаріат затвердив рішення конкурсної комісії при обласній журналістській організації щодо результатів творчих конкурсів серед працівників електронних та друкованих засобів масової інформації Рівненщини у 2013 році (з результатами творчого конкурсу можна ознайомитися на нашому сайті у розділі "Новини").

Члени секретаріату розглянули також питання про проведення урочистостей з нагоди Дня журналіста та 14-ї Спартакіади журналістів Рівненщини, затвердили кошторис витрат на  проведення цих заходів, обговорили питання про ситуацію, котра склалася останніми днями довкола приміщення, де, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1058 від 10.07.1998 року "Про передачу нерухомого майна творчим спілкам", розташований офіс обласної організації НСЖУ. Нагадаємо: ситуація довкола приміщення загострилася після того, як новообрані народні депутати від Рівненщини Олег Осуховський (ВО "Свобода") та Віталій Чугунніков ("УДАР") звернулися із відповідними заявами до Рівненської міської ради (за словами міського голови Володимира Хомка)  про виділення приміщень у Народному домі для облаштування їх громадських приймалень.

Голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк поінформував членів секретаріату, що результатом його приватної  зустрічі та перемовин з ректором Вищої школи міжнародних відносин і суспільних комунікацій у м. Хелм (Польща) доктором Міхалом Голосьом є домовленість про направлення на навчання до цього вищого учбового закладу для здобуття на безоплатній основі фаху журналіста з одержанням диплома європейського зразка двох випускників середніх шкіл Рівненщини, котрі вже проявили схильність до роботи в засобах масової інформації та бажають пов'язати своє життя із журналістикою. Наразі триває підбір кандидатур. Остаточне рішення з цього питання буде прийнято на наступному засіданні секретаріату обласної організації НСЖУ.

 

 

 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner