Вхід

Рівне вечірнє

23 березня на 72-му році після важкої хвороби пішла з життя колишній працівник Рокитнівської районної газети («Шлях до комунізму», «Голос Полісся», «Рокитнівщина») Єлизавета Петрівна Перебийніс.

Народилася вона 1 січня 1947 року в Краснодарському краї (тодішня РСФСР). По переїзді сім’ї до Рокитного навчалася у Рокитнівській середній школі, яку закінчила із золотою медаллю.

У 1965 році, із заснуванням Рокитнівської районної газети, була зарахована у штат працівників редакції на посаду коректора. Проявила себе у колективі  газетярів якнайкраще.  То ж згодом вступила до Львівського державного університету імені Івана Франка на факультет журналістики, який закінчила  заочно у 1971 році.

Вся трудова діяльність Єлизавети Петрівни була пов’язана з районною журналістикою. Працювала практично на всіх посадах, передбачених штатним розписом – коректором, літпрацівником (кореспондентом), завідуючою відділом, заступником редактора, відповідальним секретарем, а з 2001 по 2003 роки  очолювала редакційний колектив.

Колеги, друзі, сусіди, знайомі, всі хто знав Єлизавету Перебийніс чи працював з нею, відзначають її рідкісну відповідальність, високий професіоналізм, відданість професії, принциповість, порядність та товариськість.

На жаль, невблаганна доля не наділила її міцним здоров’ям та довголіттям – вона назавжди пішла від нас. Та світлий образ цієї людини назавжди залишиться в пам’яті тих, кому пощастило пройти з нею спільними стежками у земному житті.

Зі скорботою - секретаріат Рівненської обласної організації НСЖУ, колектив працівників редакції «Новин Рокитнівщини».

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner