Вхід

Рівне вечірнє

Завершився Всеукраїнський фотоконкурс «В об’єктиві – атомна енергетика», який проходив під егідою ДП «НАЕК» Енергоатом» та Українського ядерного товариства. У ньому взяв участь журналіст з Острога Олександр Шустерук і  виборов третє місце у номінації «Люди а атомній енергетиці». Його творча робота стосувалася участі військовослужбовців - жінок Нацгвардії в охороні стратегічних об’єктів нашої держави. Нашого земляка відзначено Дипломом та цінним подарунком.

За словами Олександра Шустерука, сучасний журналіст повинен не тільки вправно володіти словом, а й засобами для візуальної передачі інформації, серед яких є фотографія.

Це не єдине досягнення журналіста Олександра Шустерука. На сьогодні він є семиразовим дипломантом Національного проекту «Книга рекордів України». Частина реалізованих його проектів стосувалася популяризації діяльності Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України. У 2018 році  дослідницька діяльність Олександра Петровича у вивчені грошових знаків за тематикою «Електроенергетика» визнана кращою у світі.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner