Вхід

Рівне вечірнє

Тисячі людей зібралися у неділю, 9 червня, на центральному майдані Острога, аби гуртом відсвяткувати День міста. Серед почесних гостей - представники органів самоврядування низки міст-побратимів з України, Польщі та Німеччини. Упродовж цілого дня для жителів та гостей древнього райцентру співали й танцювали самодіяльні митці, для дітей - проводилися конкурси, своїми екслюзивними виробами ділилися майстри народної творчості.

В рамках відзначення Дня міста на майдані було встановлено новий рекорд України - з періодичних друкованих видань Рівненщини створено найбільшу обласну газету в нашій державі. Акція відбулася з ініціативи члена НСЖУ Олександра Шустерука, завдяки практичній допомозі та за сприяння Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України, Острозької міської ради і редакції місцевої газети "Замкова гора".

Представник Книги рекордів України зафіксував наступні результати: загальна площа періодичних видань, що з'єднані між собою за допомогою клейкої стрічки, складає 440 квадратних метрів. Для створення найбільшої газети використано 61 найменування друкованих ЗМІ Рівненської області. Рекорд приурочено Дню старовинного Острога, Дню журналіста та 15-річчя заснування Острозької міської газети "Замкова гора". Організаторам незвичайної акції вручено відповідні дипломи "Книги рекордів України".

Нагадаємо: вперше Рівненська обласна організація НСЖУ була занесена до Книги рекордів України в серпні 2011 року. Тоді на Театральній площі Рівного з ініціативи наших колег було викладено розмінними монетами 20-ти метровий малий герб України - в честь 20-річчя Незалежності держави. Зібрані в ході акції кошти в сумі майже 10 тисяч гривень згодом передали у Радивилів на лікування важкохворої дитини.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner