Вхід

Рівне вечірнє

Вчора на факультеті журналістики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука відбулася прес-конференція з представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області в 1996-2020 роках, головою обласної організації Національної спілки журналістів України, заслуженим журналістом України Дмитром Тарасюком. Головною темою для обговорення став новий закон про медіа.

Під час зустрічі студенти отримали можливість поставити свої запитання, отримавши експертну відповідь фахового журналіста з більше, ніж піввіковим  досвідом роботи у медійній сфері.

Також цікавили студентів питання стосовно регулювання діяльності преси та онлайн порталів. Дмитро Тарасюк неодноразово наголосив, що прийнятий закон про медіа є недосконалим, особливо в питаннях щодо друкованих медіа та соціального захисту журналістів. Також голова обласної журналістської організації висловив сподівання, що законодавча влада в Україні дослухається до пропозицій практикуючих журналістів і таки внесе запропоновані ними зміни до вже діючого закону. Такий крок у кінцевому підсумку позитивно позначиться на   функціонуванні медіа у нашій державі.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner