Вхід

Рівне вечірнє

Відомому поету-пісняру, журналісту, краєзнавцю, громадсько-культурному діячеві Рівненщини, голові обласної організації Національної спілки журналістів України у 1978-1993 роках Георгію Павловичу Сербіну сьогодні виповнюється дев’яносто літ. Людина щедрої душі, знавець власної справи, вихователь багатьох поколінь журналістів, літераторів, редакторів, він і нині не полишає творити, щорічно радувати прихильників свого таланту цікавими поетичними та прозовими книгами. До свого ювілею у видавництві «Волинські обереги» випустив нову збірку «Журналістські бувальщини чи то з усмішкою, чи то з іронією», яку старійшина журналістського цеху присвятив колегам рідної Рівненщини. У ній автор уміло змалював знайомі нам портрети відомих журналістів, письменників, краян, їх різноманітні пригоди, в які вони нерідко потрапляли. Є тут чимало згадок про заслужених людей, патріотів України з інших регіонів нашої великої держави, в яких кожен зі своїм душевним багатством, гострим розумом, іноді безпорадністю передає колорит і визначальні риси минулої доби.

Ім’я Георгія Сербіна вже давно вписано золотими літерами на літературній мапі України й Рівненщини. Адже надрукувати стільки прозових, поетичних, краєзнавчих книг, створити сотні нарисів, публіцистичних статей, як це зробив він за своє 65-річне творче життя, не кожному посміхається доля. Заслужений журналіст України, довічний стипендіат Президента України, Георгій Павлович Сербін зустрічає свій ювілей у задовільній фізичній формі, з великим духовним інтересом до життя, подій, які відбуваються в нашій державі.

У цей визначальний і незабутній для нього і його товаришів, учнів день зичимо йому гострого розуму, нових творчих задумів, привабливого життя. Будьте нам здорові і повні сил ще на довгі-довгі літа, дорогий наш Учителю, Наставнику, Пораднику!

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner