Вхід

Рівне вечірнє

З ініціативи секретаріату обласної організації НСЖУ минулої п'ятниці відбулася прес-конференція голови Рівненської обласної ради, члена Національної спілки журналістів України Сергія Кондрачука. До речі, Сергій Кондрачук став вже другим членом НСЖУ, якому депутати своїм голосуванням довірили очолювати обласну раду.

Першим в цій іпостасі - з 8 вересня 2016 по 14 лютого 2018 років - був Микола Драганчук, котрий у журналістських колах Рівненщини добре знаний як багаторічний  головний редактор газети "Сарненські новини".

12 березня 2021 року виповнилося 100 днів перебування Сергія Кондрачука на посаді голови обласної ради восьмого скликання. Часу минуло ніби й не багато, Та певні напрацювання як в самого очільника ради, так і в депутатського корпусу вже ж таки є. Про них головним чином і йшла мова на прес-конференції за участю керівників друкованих та електронних засобів масової інформації краю. Не обминув Сергій Кондрачук і найбільш проблемних питань, вирішувати котрі вже доведеться найближчим часом.

Що ж стосується взаємостосунків журналістів на вищого органу місцевого самоврядування області, то тут на перший план виступає необххідність створення  цільової програми підтримки реформованих ЗМІ, укладення угод з редакційними колективами на висвітлення його діяльності.  Сподіваємося саме ці питання і ляжуть в основу найближчої зустрічі медійників в обласній раді. Про так звану "джинсу", тобто замовні матеріали, мова тут абсолютно не йтиме.

Повну версію прес-конференції Сергія Кондрачука ви можете переглянути на офіційному сайті Рівненської обласної ради.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner