Вхід

Рівне вечірнє

Вийшло у світ унікальне видання "За Україну полягли...", присвячене пам'яті лицарів з Млинівщини, які загинули на сході України в зоні проведення АТО/ООС. Автор тексту - головний редактор місцевої газети "Гомін і К", член Національної спілки журналістів України Віталій Тарасюк.У виданні йдеться про героїв-земляків Максима Ляшука з Острожця, Юрія Іткалюка з Вовнич, Петра Полицяка з Борбина, Романа Галаса та Олексія Кірися з Млинова, Руслана Кондратюка з Війниці. В окремих розділах - матеріали про пошанування світлої пам'яті істинних християн у Свято-Михайлівському храмі, розповідається про творчі доробки млинівчан Ніни Августін і Володимира Полицяка, на яких вони закарбували безсмертні образи патріотів. Окрім того, знайшлося місце у виданні для поетичних творів, присвячених захисникам України.

Книга вийшла у рівненському видавництві "Овід" із благословення настоятеля Млинівської Свято-Михайлівської парафії, кандидата богословських наук, військового капелана, митрофорного протоієрея Тараса Варварука та під егідою голови Рівненської ОДА Віталія Коваля.

"Щира вдячність очільнику Рівненщини та щедрим меценатам і спонсорам видання, які надали фінансову підтримку для того, щоб книга про моїх земляків, які полягли за Україну на сході, побачила світ", - каже Віталій Тарасюк.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner