Вхід

Рівне вечірнє

Сьогодні, 29 грудня, суддя Рівненського міського суду Наталія Кучина відмовила у задоволенні позову колишнього заступника голови Управління Служби безпеки України в Рівненській області Олега Назарука. Він вважає, що «Четверта влада» та журналістка Ганна Калаур, яка готувала відеоблог для Бігус.інфо, у своїх матеріалах подали неправдиву інформацію про нього, тож вимагав її спростувати та виплати грошову компенсацію – 65 тисяч гривень.

Претензії Олег Назарук має до матеріалу «Четвертої влади» «Земельні махінатори Рівненщини: як бізнес, завдяки чиновникам, привласнює десятки гектарів». В матеріалі йдеться про те, що Олег Назарук пов'язаний із «бізнес тусовкою», яка на Рівненщині привласнила майже півтори сотні гектарів землі. А також у матеріалі розміщений відеоблог журналістки Ганни Калаур для Бігус.інфо, в якому вона розповідає, хто такий Олег Назарук і чим запам'ятався, коли працював на державних посадах.

«Четверта влада» в суді надала достатньо доказів на підтвердження своїх тверджень у матеріалі. Суддя Наталія Кучина відмовила Олегу Назаруку у задоволенні його позовних вимог. Оголосила вступну і резулятивну частину рішення. Повне рішення має бути готове протягом десяти днів. З часу отримання повного рішення позивач може оскаржити його в апеляційному суді.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner