Вхід

Рівне вечірнє

Вихід останнього випуску сатирично-гумористичного журналу «Перець. Весела республіка» у друкованій версії запланований на грудень 2019 року.

«Нагадуємо шановній громаді, що з січня наступного року часопис виходитиме у світ в електронному вигляді в мережі Інтернет. Отож підтримайте його не тільки морально, але й матеріально», — йдеться у повідомленні. Три останні роки свого чергового відродження "Перець" тримався тільки за передплатні кошти.  Спроби поширювати журнал у роздріб не дали результатів.

«Що стосується творчого колективу, то ми й далі будемо радувати вас гострими публікаціями, чутливими карикатурами й веселими малюнками. До зустрічі в Новому році!», — запевнив головний редактор Юрій Іщенко. У коментарі під постом видання уточнило, що зможе відновити паперову версію, якщо журнал «виправдає себе». Коштувати один примірник буде близько 100 гривень.

Український сатирично-гумористичний ілюстрований часопис «Перець» заснований у 1922 році в Харкові. Вихід журналу тричі зупинявся. Пік популярності припав на 1970-1980 рр. З січня 2014 журнал перестав виходити.Останню спроба відновити випуск журналу редакція здійснила у 2017 році. Журнал під назвою «Перець. Весела республіка» проіснував ще три роки.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner