Вхід

Рівне вечірнє

Сьогодні родина, друзі, журналістська спільнота Рівненщини проведуть в останню дорогу заслуженого журналіста України Євгена Павловича Цимбалюка. Це відбудеться у Млинові - на його малій батьківщині. Близькі та рідні знали його як прекрасного сім'янина - чуйного і турботливого чоловіка, прекрасного батька своїх дітей, а ми, медійники, - як талановитого журналіста, письменника та краєзнавця.

Вчора після полудня його серце після важкої і тривалої хвороби зупинилося... Назавжди...

Всевишній подарував Євгену Цимбалюку всього 56 років життя. Але якими бурхливими були ці прожиті роки?! Закінчивши Вовковиївську середню школу, Євген одразу ж вступив на філологічний факультет Рівненського педінстиуту. ВІдслужив в армії. А коли повернувся з війська пішов працювати за давнім покликанням - кореспондентом у редакцію Млинівської райцонної газети. Згодом став завідуючим відділом, ще пізніше - заступником головного редактора. З 2003 року Євген опікувався відділом власних кореспондентів обласного часопису "Вільне слово", а з 2006-го взявся за редагування літературно-краєзнавчого журналу Рівненщини "Погорина". З-під його пера світ побачили майже два десятки поетичних збірок та книг історико-краєзнавчої тематики.

Євген Цимбалюк був багаторічним членом Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України. В обласній журналістській організації входив до складу конкурсної комісії з визначення переможців творчих конкурсів. А ще він був і назавжди залишиться лауреатом літературних премій "Коронація слова" та імені Валер'яна Поліщука, літературно-мистецької премії імені Світочів, премії "Золоте перо" Національної спілки журналістів України, Міжнародної літературно-мистецької премії імені Авеніра Коломийця. Відзначений також премією імені Івана Франка в галузі інформаційної політики, нагороджений орденом рівнопостольного князя Володимира.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Євгена Павловича з приводу непоправної втрати. Нехай земля, дорогий друже, буде тобі пухом, а наша пам'ять про тебе - вічною.

Секретаріат Рівненської обласної організації НСЖУ.


 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner