Вхід

Рівне вечірнє

Колектив телекомпанії «Рівне-1» має серйозні напрацювання в сфері міжнародного співробітництва. Зокрема, упродовж останніх років на стажуванні в телекомпанії WDBJ7 міста Роанок (штат Вірджинія, США) побували дві делегації, до складу яких увійшли керівники, журналісти та рекламісти першого місцевого телеканалу. Згодом рівненські телевізійники приймали в себе гостей із-за океану, щедро ділилися з ними власними творчими напрацюваннями.

Минулого тижня на «Рівне-1» завітав експерт у сфері впровадження цифрового телебачення Ерік Шюландер з Нідерландів. Упродовж десяти днів він допомагатиме телеканалу розробляти стратегію переходу на цифрове телемовлення.

Перебуваючи в Рівному, Ерік Шюландер зустрівся з представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області Дмитром Тарасюком. Під час діалогу обговорювався загальний стан і перспективи розвитку телерадіомовлення в регіоні, роль Національної ради у здійсненні контролю за дотриманням мовниками галузевого законодавства України.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner