Вхід

Рівне вечірнє

Острозька академія по праву вважається першим вищим учбовим закладом у Східній Європі і найстаршою українською науково-освітньою установою. Саме на базі Національного університету «Острозька академія» (таку офіційну назву тепер носить цей престижний вуз) з 3 по 7 травня 2010 року проходив фінальний етап VI Всеукраїнського турніру юних журналістів. У ньому взяли участь команди з Нікополя, Чернівців, Черкас, Мелітополя, Тростянця, Сум, Харкова, Хмельницької, Донецької, Волинської та Рівненської областей.

Запитання були доволі складними, нерідко – дуже складними навіть для професійних журналістів, що входили до складу суддівської колегії. Та все ж, незважаючи на це, майбутні працівники засобів масової інформації проявили себе справжніми ерудитами. Члени журі були одностайними в тому, що всі без винятку цьогорічні конкурсанти вирізнялися глибиною знань, широтою світогляду, кмітливістю, оптимізмом та доброзичливістю один до одного.

А от впевнену перемогу відсвяткувала збірна команда школярів з Волині «Четверта влада». До речі, це вже третя їх перемога у Всеукраїнському турнірі юних журналістів. Наступні призові місця дісталися командам «Голка» з Харкова, «Gloria press» з Черкас та « Ендорфін Team» з містечка Чемерівці Хмельницької області. Чимало учасників змагань здобули відзнаки в окремих номінаціях та отримали рекомендації для вступу на факультети журналістики вищих учбових закладів України.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner