Вхід

Рівне вечірнє

Олег Наливайко очолив комісію з перетворення НТКУ в НСТУ замість Зураба Аласанії

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко замінив екс-гендиректора НТКУ Зураба Аласанію на посаді голови комісії з перетворення Національної телекомпанії України в Національну суспільну телерадіокомпанію України (НСТУ).

Про це він оголосив на нараді в Держкомтелерадіо 28 листопада 2016 року.

За словами Олега Наливайка, Держкомтелерадіо довго шукав тимчасового керівника, але знайти того, хто консолідує менеджмент НТКУ не змогли. Тому комісію з перетворення вирішив очолити особисто пан Наливайко. На посаду генерального директора НТКУ призначення не буде. Комісія з перетворення 30 вересня 2016 року виконує функції правління об’єднаної НТКУ.

«1 листопада Зураб Аласанія добровільно пішов у відставку. Для мене це було несподівано і неприємно. З березня 2014 ми разом тягнули цього воза і ось коли залишився, як кажуть, останній бій... Недаремно говорять, що останній самий важкий. Але, я як ніхто інший, напевно, з розумінням ставлюсь до його рішення. У своїй заяві Зураб наголосив, що він не знає, як в існуючих умовах завершити реформу і підготуватись до проведення Євробачення”. Ми шукали тимчасового, до створення ПАТ НСТУ, керівника серед заступників. Але знайти того, хто консолідує менеджмент, сформований Зурабом, не змогли. Будь-яке призначення одного, викликало демарші і несприйняття інших», – зазначив Олег Наливайко в коментарі сайту «Суспільне мовлення».

«Враховуючи песимістичний настрій керівництва НТКУ, стосовно завершення реформи, історію про червону картку організаторам “Євробачення”, котру вчора процитували всі ЗМІ країни, ми не можемо більше втрачати час на вирішення кадрового питання. Треба брати відповідальність, а не маневрувати, готуючись до виборів глави НСТУ або очікуючи більш комфортних умов для організації пісенного конкурсу “Євробачення”. До речі, і в російському інформпросторі висловлювання керівництва НТКУ під заголовком "Україна втрачає “Євробачення” стало хітом», – сказав пан Наливайко.
За його словами комісію з перетворення НТКУ очолить він особисто (так само як раніше очолював комісію першого етапу, коли ОДТРК приєднувались до НТКУ).

«На посаду генерального директора НТКУ призначення не буде. Комісія з 30 вересня виконує функції правління.  Сподіваюсь, що весь менеджмент,  якщо він відповідальний і має совість, залишиться на місцях. Обидві медіареформи: повноцінне створення суспільного і реформування друкованих ЗМІ до кінця року мають розпочатись і вони розпочнуться. А “Євробачення” буде в Україні і ми його гідно проведемо!», –  додав голова Держкомтелерадіо.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner