Вхід

Рівне вечірнє

Сьогодні Рівненська обласна рада нарешті отримала свого нового голову. Ним став член Національної спілки журналістів України, у недалекому минулому - головний редактор "Сарненських новин" - однієї з найуспішніших газет краю - Микола Драганчук. До цього він був першим заступником голови облради та упродовж майже трьох останніх місяців виконував обов’язки голови. Його кандидатура на цю посаду виявилася єдиною. За Миколу Драганчука проголосували 35 депутатів.

До відома: з червня Рівненська обласна рада опинилася без очільника. До цього за крісло керманича області тривали баталії між обраним на сесії головою Олександром Корнійчуком та поновленим на посаді через суд його попередником Володимиром Ковальчуком. Зрештою, після взаємних звинувачень, заяв у поліцію, заміни замків у чиновницьких кабінетах вони обидва 17 червня написали заяви на звільнення.

Секретаріат Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України щиро вітає свого давнього колегу Миколу Миколайовчича Драганчука з обранням на цю високу і відповідальну посаду. Віримо у його мудрість та виваженість у прийнятті непростих рішень, котрі у кінцевому підсумку обов'язково мають позначитися на динамічному розвитку територіальних громад, а простіше - зростанні добробуту пересічних мешканців Рівненщини.

 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner