Вхід

Рівне вечірнє

 

«Табу на жінок». Так називається новий роман заслуженого журналіста України Миколи Кривого. В цій книзі автор описує буденне життя людей, стосунки чоловіка та жінки без прикрас, а також  дає влучні поради для молоді.

Після гіркого досвіду сімейного життя 38-річний Мар’ян Добринюк, який живе з мамою і не думає  знову одружуватися. Але, на щастя, він зустрічає дівчину-безхатченку, яка рятує йому життя і він закохується. Така сюжетна лінія нового роману «Табу на жінок» Миколи Кривого.

- Я книжку прочитала на одному диханні, - каже давня шанувальниця творчості автора Євгенія Поровчук. - Вона для мене дуже цікава була. Книжка така життєва. Вона піднімає проблеми молоді, а проблеми молоді зараз – це соціальні проблеми, проблеми хлопців і дівчат. Справа в тому, що в цій книжці є поради, поради батькам, поради хлопцям і дівчатам.

Член Національної спілки журналістів України Микола Кривий є автором 13 літературно-художніх творів для дітей, молоді та дорослих. І, як пояснює письменник, в кожній з них є частина його власного життєвого та суспільного досвіду.

На написання більшості творів Миколу Кривого надихнули внуки. Як зауважив голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк, саме ці дитячі книжечки були одними з перших у його творчому доробку.

Нині Микола Кривий працює над створенням нового роману, який має досить цікаву та інтригуючу назву «П’явки».

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner