Вхід

Рівне вечірнє

Військовослужбовці 55 окремого лінійно-вузлового полку зв’язку та журналісти Рівного відвідали Меморіальний комплекс «Брестська фортеця-герой», що в Білорусі. Такі спільні подорожі, на переконання організаторів, не лише поліпшують зв’язки армії із суспільством, а й залучають молодих медійників до заходів військово-патріотичного виховання.

- Я вперше відвідала Брестську фортецю і справді вражена побаченим. Дух цього місця нагадав те, що ми часто забуваємо в буденності – мирне небо коштувало мільйонів безневинних життів. Це викликає особливу повагу до сьогоднішніх військовослужбовців, які за потреби зроблять усе, аби наше небо залишалося і надалі мирним, - каже журналіст телеканалу «Рівне 1» Ольга Міхньов.

- Одна справа говорити, а зовсім інша – побачити самому. Для більшості учасників подорожі це стало першим таким «паломництвом» до місць героїчного воєнного минулого. Ми усі відкрили щось нове для себе з історії, - підсумував заступник командира 55 окремого лінійно-вузлового полку зв’язку підполковник Володимир Богдан.

Голова ветеранської організації 55 окремого лінійно-вузлового полку зв’язку Олександр Зайчук, який власне і став ініціатором подорожі, переконує, що вона лише перша в списку. У перспективі поїздка військовослужбовців до міст, які визволяв полк під час Другої світової війни. До цієї поїздки планують запросити і журналістів провідних видань Рівненщини.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner