Вхід

Рівне вечірнє

На базі обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації  працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій з ініціативи секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України відбувся дводенний семінар для керівників друкованих і електронних комунальних засобів масової інформації Рівненщини. У перший день відбулися лекційні заняття. Про стан інформаційного простору регіону, перспективи впровадження цифрового телерадіомовлення слухачів курсів інформував представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області, голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк.

"Стилістика мови в засобах масової інформації Рівненщини" - такою була тема дослідження аспіранта Національного університету "Острозька академія" Вікторії Назарук. А кандидат історичних наук доцент Рівненського гуманітарного університету Лариса Костюк акцентувала увагу керівників ЗМІ на проблемах культури в сучасній Україні. Ще один  науковець - декан юридичного факультету Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука, кандидат філософських наук Андрій Матвійчук - зупинився  на проблемних аспектах впровадження норм Законів України "Про захист персональних даних" та "Про доступ до публічної інформації".

Наступного дня учасники семінару побували у Рівненському районі, ознайомилися з роботою редакцій місцевої газети "Слово і час"  та районного радіомовлення, відвідали тепличне господарство "Агроконцерн" та склозавод у селі "Зоря", в районному будинку культури оглянули експонати музею агрофірми "Зоря". Керівники комунальних ЗМІ також ознайомилися з умовами відпочинку гостей у готельно-ресторанному оздоровчому комплексі "Скольмо", розташованому у селі Клевань.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner