Вхід

Рівне вечірнє

В останній день листопада 2018 року відбулося чергове засідання оновленого секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Секретаріат, ретельно ознайомившись з наданими документами, затвердив рішення зборів Рівненської міської організації НСЖУ та Сарненської асоціації вільних журналістів і прийняв у члени Національної спілки журналістів України МЕЛЬНИКОВУ Віру Олександрівну та ЗАХАРЧУКА Романа Михайловича. Щиро вітаємо колег з такою значимою подією у їх творчому.

Члени секретаріату заслухали інформації головного бухгалтера обласного журналістського осередку Таміли Ткач  про фінансовий стан організації, відповідального секретаря Миколи Фоменка про стан сплати членських внесків та звіт секретаря первинної організації при редакції Радивилівської міської газети "Сурми Радзивилів" Володимира Мартинюка про стан справ в осередку.

З ініціативи секретаря обласної організації НСЖУ Георгія Александровича члени секретаріату обговорили питання "Про недопущення фактів прояву формалізму, байдужості та пасивності первинних осередків при виключення з лав НСЖУ через несплату членських внесків". Поспілкувалися й довкола проблем з передплатною кампанією, взаємостосунків редакцій реформованих друкованих видань з органами місцевої влади в сучасних умовах.

За порушення вимог Статуту НСЖУ (несплату членських внесків упродовж двох і більше років, втрату зв'язків з організацією) секретаріат виключив з лав Національної спілки журналістів України САВИЧ Аллу Анатоліївну (членський квиток № 21161, перебувала на обліку в первинній організації при районній газеті "Вісник Демидівщини"),  ХМУРОВСЬКУ Людмилу  Станіславівну (членський квиток № 23214, перебувала на обліку в первинній організації прес-центру Управління Національної поліції України у Рівненській області) та БІЛОШИЦЬКОГО Сергія Миколайовича (членський квиток № 8898, перебував на обліку у Рівненській міській організації).






 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner