Вхід

Рівне вечірнє

Близько 20 штатних і позаштатних працівників засобів масової інформації Рівного, Гощі та Острога зібралися минулої суботи на льоду Басівкутського озера в обласному центрі, аби взяти участь у другому фестивалі рибалок-аматорів серед журналістів з підльодного лову риби. Організатори змагань – секретаріат обласної організації Національної спілки журналістів України, обласна федерація риболовного спорту при підтримці обласної інспекції держрибоохорони та президії обласної організації Всеукраїнського товариства охорони природи – ставили за мету не лише визначити кращих рибалок, а й допомогти мешканцям підводного царства вижити в умовах суворої цьогорічної зими.  
Упродовж трьох годин учасники змагань доводили свою спритність і майстерність вправлятися з вудочками, мор мишками та мотилем. Для найбільш обізнаних в тонкощах зимової рибалки не стали на заваді навіть примхи погоди, котрі, як відомо, суттєво впливають на процес кльову. Отож, коли суддівська бригада оголосила результати поєдинків на льоду, несподіванок не сталося.
Головний приз фестивалю рибалок – шведський льодовий бур «Мora expert» вартістю 1300 гривень – від магазину «Рибалка» дістався Богдану Дем’янчуку, власному кореспондентові газети “Україна молода», який до того ж є чемпіоном світу з риболовного спорту. Друге місце дісталося Юрію Приходьку, котрий представляв на змаганнях редакцію Гощанської районної газети «Рідний край», третє – Василю Ващуку з рекламної агенції «ТерраУ».
Призи від обласної організації Всеукраїнського товариства охорони природи, магазинів «Рибачок» та «Поплавок» одержали всі представники засобів масової інформації, котрі вихідного дня на кілька годин змінили перо і мікрофон на рибальські знаряддя.

На фото: лідери змагань (зліва направо) Василь Ващук, Богдан Дем’янчук та Юрій Приходько.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner