Вхід

Рівне вечірнє

Скріншот з відео Дмитра Леонтіюка де зафіксовано осіб, які напали на журналістів

Під час зйомок сюжету на вулиці Мірющенка у Рівному невідомі особи у темному одязі стали перешкоджати оператору та журналісту телеканалу «Рівне1» у середу, 21 жовтня.

Про це повідомляє журналіст телеканалу «Рівне1» Дмитро Леонтіюк.

Журналіст та оператор «Рівне1»  знімали сюжет на вулиці Мірющенка у Рівному, коли група невідомих осіб спортивної зовнішності вчиняли напад на помешкання рівнян - били вікна, обрізали електричний струм.

За словами Дмитра Леонтіюка, знімальна група працювала відкрито. Один з «тітушок», які називали себе новими власниками будівлі, напав на оператора Артема Лаговського. Спочатку окропив його невідомою речовиною з газового балончика, а потім почав душити.

Вчора відбулася зустріч представників цього телеканалу з начальником міського відділку міліції Василем Зелінським, який пообіцяв їм швидке, прозоре розслідування справи і максимальну співпрацю.

Журналістка «Рівне1» Катя Мункачі та оператор Артем Лаговський написали заяви на ім`я слідчому міськвідділку міліції про скоєння злочину за статтею 171 Карного кодексу України (перешкоджання законній професійній діяльності журналіста).

Поки невідомо, як слідчі кваліфікуватимуть справу.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner