Вхід

Рівне вечірнє

Директор телеканалу

З нагоди 20-річчя заснування телеканалу "Рівне 1", яке відзначатиметься у вересні 2015 року, його незмінний директор і фундатор незалежної у нашому краї Віктор Данилов оголосив про заснування мінімум двох іменних щомісячних стипендій у розмірі 750 гривень кожна для студентів-журналістів з Рівненщини. Стипендії отримуватимуть упродовж 2015-2016 навчального року студенти-переможці конкурсу з Національного університету "Острозька академія", Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука та інших вузів України.

Щоб стати стипендіатом, до 15 квітня 2015 року потрібно розробити та запропонувати на розгляд засновника стипендії власний телевізійний проект (у довільній формі), який би автор хотів би втілити на телеканалі "Рівне 1". Окрім нових задумів, можна запропонувати ідеї з вдосконалення одного з уже існуючих проектів телеканалу.

А 3 травня, у Міжнародний день свободи преси, Віктор Данилов оголосить імена переможців-стипендіатів! Вони отримають унікальну можливість влітку цього року пройти стажування на телеканалі "Рівне 1". У разі успішного його проходження, стипендіати отримають роботу на Першому місцевому. А з 1 вересня, упродовж усього навчального року, щомісяця отримуватимуть стипендію від Віктора Данилова — заслужену винагороду за розум, активність і наполегливість!

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner