Вхід

Рівне вечірнє

Сьогодні, 2 червня, у м.Донецьку озброєні сепаратисти захопили двох головних редакторів - Олександра Брижа з газети «Донбасс» та Леоніда Лапу з видання «Вечерний Донецк». Про це «Телекритика» дізналася від журналістів газети «Донбасс».

Іще один співробітник газети «Донбасс», заступник головного редактора Андрій Кревцун також опинився у заручниках. За словами журналістів видання, він добровільно поїхав із бойовиками, аби провести переговори.

Нагадаємо, близько 12.00 до будівлі видавництва «Донеччина» на Київському проспекті у м.Донецьку, де розташовані редакції кількох друкованих ЗМІ, надійшли озброєні автоматами терористи. Бойовики обійшли всі поверхи будівлі у пошуках редакцій газет «Донбасс» і «Вечерний Донецк». Озброєні сепаратисти зайшли до кабінетів головних редакторів газет «Донбасс» Олександра Брижа і «Вечерний Донецк» Леоніда Лапи та взяли їх у заручники. За півгодини терористи залишили будівлю, захопивши двох головних редакторів та Андрія Кревцуна. За інформацією джерела «Телекритики», всі троє нині перебувають у будівлі Донецької облдержадміністрації, де у полоні кілька тижнів перебував волинський журналіст Сергій Шаповал.

Під час захоплення редакції «Донбасс» співробітників і журналістів відігнали від комп'ютерів, діяльність редакції заблоковано.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner