Вхід

Рівне вечірнє

1 липня 2011 року відбулося чергове засідання секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України.

Секретаріат затвердив рішення зборів первинної журналістської організації при редакції газети "Духовна нива" . Таким чином новим членом НСЖУ став ЛУЧАНІН Сергій Сергійович - настоятель Свято-Воскресенської церкви УПЦ Київського патріархату (с. Новий Двір - м. Рівне), позаштатний кореспондент газети "Духовна нива", з чим ми його і вітаємо.

Члени секретаріату одноголосно висловилися за введення в НСЖУ у зв'язку з проведенням звітно-виборної кампанії в первинних та обласних організаціях Спілки посади першого секретаря НСЖУ та погодилися з кандидатурою ЧАМАРИ Віктора Федоровича на цю посаду.

На засіданні секретаріату схвалено ініціативу групи місцевих журналістів щодо проведення 24 серпня 2011 року у День Незалежності на Театральній площі у місті Рівне благодійної акції: викласти з розмінних монет 20-метровий малий герб України (тризуб) на честь 20-річчя Незалежності держави. Зібрані кошти будуть передані на лікування дитини з малозабезпеченої сім'ї

Обговорено також підсумки 12-ї спартакіади журналістів Рівненщини, котра відбулася 18-19 червня 2011 року на базі спортивно-оздоровчого табору "Олімпієць" у селі Хрінники Демидівського району.

Секретаріат розглянув звернення члена НСЖУ ТАТУСЯ Віктора Андрійовича - одного з кандидатів на посаду Рокитнівського селищного голови на минулорічних виборах депутатів місцевих ради і міських, селищних та сільських голів щодо подій, які відбулися і відбуваються досі в Рокитному. Члени секретаріату одностайно підтримали намагання Віктора Татуся стосовно встановлення справедливих результатів виборів та виключення будь-яких їх фальсифікацій.  Про ситуацію з виборами Рокитнівського селищного голови та участь у них члена НСЖУ Віктора Татуся поінформовано центральний апарат Національної спілки журналістів України.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner