Вхід

Рівне вечірнє

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення жорстко засуджує напади на журналістів в Україні, зокрема на журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол. Про це на брифінгу заявила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

«Ми переконані, що необхідне швидке і повне розслідування всіх обставин. Нинішня ситуація з нападами на журналістів в Україні є неприпустимою», - наголосила пані Мудрак.

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як її переслідували на машині та вдарили машину кілька разів кузовом. За фактом побиття міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

Національна спілка журналістів України і Незалежна медіа-профспілка України заявили, що насильство над журналістами в Україні набуло катастрофічних масштабів.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner