Вхід

Рівне вечірнє

28 березня 2014 року відбулося засідання секретаріату Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України.

Члени секретаріату розглянули подані первинними журналістськими організаціями матеріали щодо прийому в члени Спілки. Після їх аналізу та обговорення прийнято рішення прийняти в члени НСЖУ:

БОНДАРЕЦЬ Олесю Анатоліївну, помічника начальника Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області по зв'язках з громадськістю;

ФУРМАНЧУКА Володимира Івановича, позаштатного кореспондента Здолбунівської районної газети "Нове життя", голову правління Здолбунівського заводу пластмасових виробів "Іскра".

У відповідності до п. 3 Статуту НСЖУ за несплату членських внесків, втрату зв'язків з організацією із членів Національної спілки журналістів України виключені:

ГАЛУШКО Віталій Йосипович (перебував на обліку в первинній організації тижневика "Податкові вісті");

КІСІЛЬЧУК Оксана Миколаївна ("Терра У");

МАРТИНЧУК Олександр Миколайович ("МНС-інфо");

РИЧКО Вікторія Юріївна (МЕГУ ім. С. Дем'янчука).

Голова обласної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк поінформував членів секретаріату про підсумки поїздки делегації Національної спілки журналістів до Страсбурга (Франція), відвідання Ради Європи, Європарламенту та Європейського суду з прав людини, а також про результати поїздки членів секретаріату до Кузнецовська та досягнуті домовленості з колективом прес-центру і керівників Кузнецовської міської ради (детальна інформація про обидві події - на нашому сайті - у розділі "новини").

Секретаріат на своєму засіданні одноголосно підтримав пропозицію Дмитра Тарасюка про проведення у третій декаді квітня або ж у першій декаді травня цього року наради-семінару для керівників друкованих засобів масової інформації Рівненщини на базі редакції газети "Сарненські новини".  На цьому заході планується обговорити питання діяльності редакційних колективів у нових політичних та економічних умовах. До участі в семінарі будуть запрошені секретар Національної спілки журналістів України Валерій Горобець, голови Волинської, Львівської та Тернопільської обласних організацій НСЖУ Михайло Савчак, Ярослав Климович та Микола Ротман разом з редакторами провідних друкованих видань своїх регіонів.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:
An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner