Вхід

Рівне вечірнє

Організаторами заходу за участі керівників комунальних друкованих засобів масової інформації Волинської та Рівненської областей стали Адміністрація Президента України, Укртелерадіопресінститут, ГО "Міжнародна академія демократії", ГО "Центр розвитку "Медіафорум" та Національна спілка журналістів України.

Відкриваючи семінар, викладач вищої категорії відділення преси та інтернет-ЗМІ Укртелерадіопресінституту Світлана Писаренко та голова правління Міжнародної академії демократії Володимир Пащенко тезово охарактеризували проблематику роздержавлення комунальної і державної преси в України. А голова Рівненської обласаної організації НСЖУ Дмитро Тарасюк повідав про особливості першого етапу реформування друкованих ЗМІ у своєму регіоні.

Про роль сучасних друкованих ЗМІ в Україні, про підсумки першого етапу реформи та прогнози і перспективи її другого етапу розповів учасникам семінару секретар Ради з питань захисту професійної діяльності та свободи слова при Президентові України Олександр Бухтатий.

Досить цікавим був виступ Валерія Горобця - медіа-тренера та головного редактора Новотроїцької районної газети "Трудова слава" Херсонської області. Він на прикладі свого видання в деталях розповів про те, якою має бути та на чому має базуватися економіка та менеджмент місцевої преси в сучасних умовах аби досягти головного - самоокупності газети.

Чимало корисних порад керівникам газет Волині та Рівненщини щодо методики пошуку та отримання грантів, основних елементів художнього оформлення періодичних видань дали секретар Національної спілки журналістів України Ольга Куліш та художник-графік Олег Коспа.


 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner