Вхід

Рівне вечірнє

24 грудня 2017 року на 55-му році життя після важкої хвороби помер редактор радивилівської районної громадсько-політичної газети «Прапор перемоги», член Національної спілки журналістів України, автор видання Радивилів.info Семеренко Василь Іларіонович.

Він народився 11 січня 1963 року в селі Срібне Радивилівського району. На роботу в районну газету прийшов 1984 року, після служби в армії, яку проходив у Мінську. Хоча перші свої замітки і вірші написав, ще навчаючись у технікумі. В армійські роки брав участь у засіданнях літера­турного об’єднання, яке дія­ло при окружному будинкові офіцерів, його вір­ші за рекомендацією літоб’єднання друкувалися в окружній газеті. Там же з’являлися кореспонденції за підписом Василя Семеренка.

Прийшовши в редакцію «Прапора перемоги», В.Семеренко поступив на заочне відділення факультету журналістики Львівського університету, яке й успішно закінчив. З року в рік зростала його професійна майстерність. Випало попрацювати й на районному радіо, але головні здобутки припали на роки роботи в газеті, де він пройшов усі щаблі творчого зростання: був кореспондентом, завідуючим відділом, відповідальним секретарем, заступником редактора, а з 2011 року був редактором районної газети «Прапор перемоги».

Як людина яскравого таланту, Василь Іларіонович зі знанням справи порушував різноманітні теми з життя Радивилова і району, проявляючи себе в різних газетних жанрах. А ще – відповідально вникав у технологію випуску газети, освоїв відповідні програми верстки сторінок, організовував відправку її номерів у друкарню, наполегливо займався питаннями організації передплати, активно співпрацював з районною радою, депутатами місцевих рад, громадськими авторами. Статті, репортажі, фотознімки Василя Семеренка стали помітним внеском у створення літопису Радивилівщини. Друкувався і в обласних та всеукраїнських виданнях, вміщував публікації в соцмережі Інтернету, писав публіцистику, оповідання. Творчий доробок журналіста було належно оцінено колегами області, коли його приймали в Національну спілку журналістів України.

Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті колеги. Скількох важливих планів, що їх він виношував, здійснити не встиг. Журналістика Рівненщини зазнала важкої втрати. Висловлюємо щирі співчуття дружині, дочці і сину покійного, його рідним і друзям. Вічна вам пам’ять, Василю Іларіоновичу!

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner