Вхід

Рівне вечірнє

З робочою поїздкою сьогодні у Рівному побував перший секретар Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко. Він зустрівся з колективами філії Національної телекомпанії України "Рівненська регіональна дирекція", телерадіокомпаній "Рівне-1" та "Сфера-ТВ", за багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток регіонального телерадіопростору вручив низці відомих на Рівненщині тележурналістів нагороди НСЖУ.

В ході діалогу Сергій Томіленко поінформував місцевих медійників про особливості перетворення державного телебачення в суспільне, роль у цьому процесі та перспективи обласних державних телерадіокомпаній. Йшлося також про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації та вплив на цей процес Національної спілки журналістів України.

Сергій Томіленко взяв участь у запису двох телевізійних програм - "Один на один" на філії НТКУ "Рівненська регіональна дирекція" (вийшла в ефір сьогодні о 19 годині 45 хвилин) та "На часі", котра вийде в ефір на телеканалі "Рівне-1" наступного тижня.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner