Вхід

Рівне вечірнє

Щедрим на пам’ятні події видався для колективу Березнівського “Надслучанського вісника” нинішній рік: у квітні місцеві журналісти відсвяткували 70-річчя з дня випуску першого номера газети, а минулого вівторка в редакції відбулася не менш знакова і пам’ятна подія — тут пройшли урочистості з нагоди випуску десятитисячного номера районки.

Щиро поздоровляючи усіх причетних до творення часопису, голова райдержадміністрації Микола Мельник подякував колективу газети і позаштатному активу за їх невтомну творчу працю і пообіцяв, що районна влада й надалі всіляко підтримуватиме  спільне видання. З теплими словами привітань звернувся до учасників зібрання й голова районної ради Віталій Ничипорук.  Він, зокрема, підкреслив, що за час існування газети мінялися її редактори, назви і тиражі, але для читачів вона була  і залишається бажаною та цікавою. Про це свідчить її нинішній високий тираж.

Чимало теплих слів і щирих побажань на адресу колишніх і нинішніх творців "Надслучанського вісника" було сказано й головою Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитром Тарасюком, першим заступником голови обласної ради Олександром Данильчуком, депутатом обласної ради, а в минулому багаторічним керівником району Валентином Крокою та колишнім головою райдержадміністрації Володимиром Івановим.

Сповненими  щирості  і любові до рідної районки були також вітальні виступи колишнього  багаторічного редактора “Надслучанського вісника” Бориса Боровця, громадських кореспондентів  газети Алли Куц,  Зої Дідич, Марії Ваврик, Світлани Бойчури, Ольги Осейчук та Петра Желінського. Всі вони бажали колективу газети нових творчих здобутків,  хороших тиражів і шани багатотисячної читацької громади.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner