Вхід

Рівне вечірнє

Майже 20 штатних та позаштатних працівників засобів масової інформації Рівненщини побували з робочою поїздкою у місті Хелм (Республіка Польща), де, на запрошення ректора Міхала Голося, відвідали Вищу школу міжнародних відносин і суспільних комунікацій. У розмові з українськими журналістами Міхал Голось наголосив на важливості поглиблення двосторонніх стосунків між українцями і поляками, висловив свою щиру підтримку нашим устремлінням жити в демократичному європейському співтоваристві.

Нагадаємо, між Рівненською обласною організацією Національної спілки журналістів України та ректоратом Вищої школи міжнародних відносин і суспільних комунікацій у Хелмі є домовленість про співпрацю. Підсумком таких домовленостей є той факт, що секретаріат обласної журналістської організації може щороку скеровувати на безоплатне навчання на факультеті  суспільних комунікацій (журналістики) Вищої школи двох випускників наших шкіл, котрі продемонстрували свої творчі задатки у юнкорівських гуртках, а в майбутньому мріють пов'язати своє життя з професійною журналістикою.

До відома: Вища Школа Міжнародних Відносин і Суспільної Комунікації у Хелмі є приватним закладом, засновником якого є ректор доктор Міхал Голось. Вища Школа була заснована в 2004 році. Місією навчального закладу є передача знань, пошук істини, формування свідомості молоді в дусі відповідальності за майбутнє  на місцевому, регіональному і глобальному рівнях.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner