Вхід

Рівне вечірнє

Слідче управління УМВС України в Рівненській області просить місцевий телеканал «Рівне 1» надати інформацію про організаторів, активістів, та учасників масових заходів, що відбувалися біля Рівненської ОДА 23 січня. Відповідний запит телеканал отримав увечері 23 січня, про що «Телекритиці» повідомила виконавчий директор ТРК «Рівне 1» Людмила Хома.

Також міліція просить надати «аналітичну довідку суспільно-політичних заходів, які відбувалися на території м. Рівне, окремо аналіз публікації відеоматеріалів, статей і відгуків».

Зі слів пані Хоми, запит принесли двоє правоохоронців, коли вона була відсутня на місці роботи, тож вона не мала змоги оперативно зреагувати та уточнити, що вимагається від каналу.

«Цей лист мене збентежив. Я здивована його змістом. Який аналіз публікацій ми маємо надати? - коментує запит пані Хома. - Організатори цих подій не приходили до нас і не реєструвалися. Журналісти й оператори ходили за людьми, висвітлювали те, що відбувається в місті».

Зараз юристи телеканалу радяться щодо офіційної відповіді міліції.

При цьому міліція, зі слів пані Хоми, не просила в телеканалу надати відеоматеріали, які телекомпанія відповідно до закону зберігає протягом 14 днів.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner