Вхід

Рівне вечірнє

Найвідоміша у світі фотографічна організація FIAP присвоїла рівненському фотохудожнику, члену Національної Спілки фотохудожників України та Національної Спілки журналістів України Олександру Харвату престижне звання. Про це вчора розповів на своїй сторінці у Facebook сам Олександр Харват: "Шановні друзі та колеги! Хороша новина і спішу поділитись з Вами. Тільки що отримав листа з FIAP (Fédération Internationale de l'Art Photographique) про присвоєння мені найвищого фотографічного звання MFIAP - Майстер FIAP! Документи ще в дорозі..."

Довідково: Олександр Харват  народився у Здолбунові,  проживає у Рівному. Відомий у нашій державі та далеко за її межами фотохудожник. Мав персональні виставки в Україні, Румунії, Угорщині, Словаччині, Китаї, Росії, Індії, Чехії, Італії. Дипломант понад 200 виставок. Автор та видавець низки фотоальбомів. Організатор щорічних Міжнародних Салонів художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову" за участю фотомайстрів з майже 60 країн світу. У 2006 році визнаний найкращим фотохудожником у номінації "Гордість міста Рівне".

Щиро вітаємо Олександра з високою нагородою та визнанням на найвищому професійному рівні його творчого доробку. Так тримати. Пишаємося!!!

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner