Вхід

Рівне вечірнє

Вчора за сприяння фахівців Укртелерадіопресінституту у Рівному відбувся семінар-практикум для керівників електронних і друкованих засобів масової інформації  краю на тему «Маркетинг соціальних мереж для регіональних ЗМІ, smm-журналістика». Доповідачем з цієї тематики став Денис Замрій – медіа-тренер у галузі соціальних комунікацій (м. Київ). Про актуальність семінару засвідчив хоча б той факт, що участь у ньому взяли більше двадцяти медійникків як з обласного центру, так і переважної більшості районів Рівненщини.

У цікавій та дохідливій формі Денис Замрій поділився досвідом створення соціальних мереж, як каналів промо і трафіку для місцевих ЗМІ, розповів про можливі системи залучення коштів (пряма реклама, партнерські програми),  алгоритми, метрики та функції Facebook  та Y0utube. Крім цього, гість із Києва відповів на численні питання самих учасників семінару.

Відповідно до підписаного між Укртеплерадіопресінститутом та Рівненською обласною організацією Національної спілки журналістів України   меморандуму про взаємодію і співпрацю обидві сторони досягли домовленості про проведення у січні-лютому наступного року ще одного семінару-практикуму для наших колег. 

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner