Вхід

Рівне вечірнє

У Гощі відбулися урочистості з нагоди пошанування члена Національної спілки журналістів України Спиридона Кравчука з нагоди його 80-річчя від дня народження. За плечима ювіляра - довгий і тернистий шлях. Здобувши вищу освіту в стінах факультету журналістики Львівського державного університету імені Івана Франка, Спиридон Гнатович свою газетярську майстерність відшліфовував в редакціях Гощанської, Здолбунівської та Корецької районних газет на посадах кореспондента, завідуючого відділом та заступника головного редактора друкованих видань. Був у його житті й період, коли перо довелося поміняти на мікрофон: упродовж майже десяти років він очолював редакцію Гощанського районного радіомовлення.

Організаторські здібності талановитого журналіста помітили мешканці Гощі, обравши його своїм селищним головою та депутатом Гощанської районної ради. Нині ж Спиридон Кравчук серед земляків більше відомий, як автор цілої низки (аж дванадцяти!) художньо-публіцистичних книг здебільшого краєзнавчої тематики.

З поважним ювілеєм Спиридона Гнатовича привітав голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк. Окрім спілчанської відзнаки, він від імені керівництва Рівненської обласної ради вручив імениннику цінний подарунок - наручний годинник. Чимало теплих і зворушливих слів адресували ювіляру і його колишні колеги Петро Гуменюк, Андрій Бабінець, Валерій Мельничук, Ірина Повар, Юрій Кузьмін, керівники Гощанської селищної ради.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner