Вхід

Рівне вечірнє

Ім'я члена Національної спілки журналістів України Руслана Романюка газетярам Рівненщини відоме з тих часів, коли він очолював управління у справах преси та інформації обласної державної адміністрації. А ще тривалий час працював у колективі першої у нашому краї телекомпанії "10 канал", очолюючи рекламну службу. Та у позаробочий час Руслан ніколи не полишав свого головного захоплення - стрибків з парашутом. Їх на сьогоднійшній день у нього аж 985!

А нещодавно наш колега виборов звання кандидата в майстри спорту з класичного парашутизму. Сталося це під час проведення 8-12 серпня чемпіонату України у міста Харкові. Участь у змаганнях брали команди з 8 областей нашої держави. На жаль, команда з трьох чоловік, у складі якої був і Руслан Романюк, на згаданому чемпіонаті представляла не Рівненщину, а сусідню Львівщину. Причина доволі проста і банальна: в обласної організації Товариства сприяння обороні України не знайшлося аж 4800 гривень (по 1600 на кожного спортсмена), аби покрити всі витрати, пов'язані з відрядженням та участю у змаганнях. Зрештою, дивуватися тут нічому: сьогодні до керівництва у багатьох сферах нашого життя  (і ТСОУ тут не виняток) прийшли люди, які за головну мету свого перебування на цих посадах поставили заробляння грошей і аж ніяк не відстоювання честі свого краю.

Що ж до Руслана Романюка, то вся журналістська спільнота Рівненщини щиро вітає його з цією перемогою і бажає невдовзі подолати відмітку у 1000 стрибків, а головне - щоб кожен з них завершувався вдалим приземленням.  

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner