Вхід

Рівне вечірнє

Питання вироблення єдиної позиції Львівської, Волинської та Рівненської обласних організації НСЖУ для участі у роботі чергового з’їзду спілки та обрання його голови обговорювалося під час засідання новообраного секретаріату Львівської ОО НСЖУ.

У ньому взяли участь голова Волинської та Рівненської обласних організацій НСЖУ Михайло Савчак і Дмитро Тарасюк. Вони донесли до львів’ян позицію своїх організацій та висловили своє бачення перспектив розвитку найпотужнішої творчої спілки України.

Члени секретаріату одноголосно прийняли рішення щодо обов’язковості участі обраних членів секретаріату у його засіданнях. Якщо упродовж календарного року член секретаріату без поважних причин пропустить три засідання, то на розгляд правління обласної організації буде виноситись питання про заміну такого члена секретаріату.

Секретаріат закликав усіх членів спілки взяти активну участь в обговоренні проекту змін та внесення пропозицій до Статуту НСЖУ, які будуть розглядатися черговим з’їздом Спілки 20-21 квітня ц.р. Пропоновані зміни мають чіткіше виписати процедуру прийому та виключення з членів НСЖУ. До речі, нині у Львівській обласній організації НСЖУ актуальним є питання про виключення зі Спілки 88 осіб, які втратили зв’язок з організацією та не сплачують членські внески. Запропоновано до розгляду цього питання повернутись після з’їзду.

Також на засіданні секретаріату обговорювались загрози у роботі місцевих друкованих ЗМІ, що можуть з’явитися у зв’язку із збільшенням ДП «Укрпошта» тарифів на розповсюдження газет. За оцінками редакторів районних газет таке підвищення тарифів призведе до подорожчання передплати і в результаті до зменшення тиражів. Окрім цього, це й питання національної безпеки, оскільки районна преса доносить інформацію безпосередньо до виборців у найвіддаленіших населених пунктах країни.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner