Вхід

Рівне вечірнє

У Рівненській обласній науковій бібліотеці відбулася презентація двох нових книг, котрі щойно вийшли з друку у видавництві "Волинські обереги".

Місцевий письменник, член Національної спілки журналістів України  Микола Кривий у новій книжці  «Дірка від кохання»  через призму сміху, гумору і сатири  дивиться на перипетії повсякденного життя. В ній читач віднайде комічні ситуації, які трапляються на відпочинку, у подорожах, в колективі, й навіть у Верховній Раді. Звучать в ній також й рядки, що стосуються злободенності, зокрема антипутінські мотиви. Деякі з нових  гуморесок презентував учень 7 класу Рівненської гуманітарної гімназії  Тарас Родзін.

Ще одна книга - «Незгасний творчості вогонь» -  представляє життєвий і творчий шлях представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області, голови Рівненської обласної організації Національної спілки журналістів України, заслуженого журналіста України, уродженця села Жаврів Гощанського району Дмитра Тарасюка. До збірки включено відгуки друзів, товаришів і колег, інтерв’ю та есе про нього, бібліографію власних творів. Книга дала початок серії «Золоті імена Рівненщини». В ході зустрічі було повідомлено, що до друку готова вже й друга книжка, де будуть зібрані розповіді про 27 колег-журналістів, частина з яких вже відійшла у інші світи.  В подальшому в цій серії будуть виходити книги не лише про журналістів, а й про людей інших професій.

Привітати  винуватців свята прийшли їх друзі, знайомі, шанувальники - голова Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України Анна Лимич,  заступник голови Рівненської обласної організації НСЖУ Володимир Дроздюк, народний артист України Святослав Мельничук, заслужений працівник культури України Микола Свердлюк, директор  обласної книгозбірні Валентина Петрук, пенсіонерка Віра Пивовар. Всі вони наголошували на важливості започаткування серії «Золоті імена Рівненщини».  В ході самої презентації  виступаючі зазначали , що видання нових книг – досить затратна справа, а от допомоги від влади людям, які творять духовну сутність краю, немає. І це прикро.

На завершення презентації автори подарували свої книги Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці як у друкованому, так і в електронному варіантах.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner