Вхід

Рівне вечірнє

Сьогодні у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці відбулася презентація книги "Сила рідного кореня". Видання з такою назвою із серії "Золоті імена Буковини", котра  щойно вийшла у Чернівецькому видавництві "Місто", розповідає про життєвий і творчий шлях Миколи Кривого - заслуженого журналіста України, члена Національної спілки журналістів України, члена ревізійної та конкурсної комісій Рівненської обласної журналістської організації, письменника, телеведучого, громадсько-політичного і культурного діяча, лауреата Всеукраїнської літературної премії імені Михайла Чабанівського. І хоч народився він у мальовничому селі Коболчин Сокирянського району на Буковині, майже все своє подальше життя після закінчення факультету журналістики Львівського державного університету віддав Рівненщині.

 

 

У залі бібліотеки зібралися численні родичі, друзі, знайомі та шанувальники таланту Миколи Васильовича. За час його журналістської діяльності лише в телевізійний ефір вишли більше сотні культурно-мистецьких та просвітницьких передач, серед яких  найбільш популярна серія - "Зблизька". А ще Микола Кривий був і назавжди залишиться одним з тих, хто створював на Рівненщині першу приватну газету і народжував у краї телебачення в особі першої приватної телерадіокомпанії "10 канал".

Чимало теплих слів про Миколу Кривого, його творчість говорили під час презентації члени  його родини, а також заслужений журналіст України, представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Рівненській області, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Тарасюк, голова Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України Анна Лимич, журналіст радіо "Свобода" Валентина Романюк, заслужений працівник культури України Микола Свердлюк.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner