Вхід

Рівне вечірнє

«Герої не вмирають, поки про них пам’ятають живі!», - таким був лейтмотив останнього семигодинного телемарафону на телеканалі "Ритм". До участі в ньому були запрошені очевидці та учасники  подій річної давності на Майдані Незалежності у Києві під час Революції Гідності.

«Я сам був на барикадах в ті дні, - каже директор телекомпанії Сергій Паладійчук. – На моїх очах за волю і незалежність України гинули люди, і сьогодні я вшановую пам’ять загиблих разом із глядачами телеканалу.»

Понад п’ятнадцять гостей прийшли в цей вечір у студію, аби віддати данину пам’яті Героям Небесної сотні. Стріми і прямі включення з вулиць міста зробили ефір насиченим і динамічним.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner