Вхід

Рівне вечірнє

За сприяння Міжнародної асоціації журналістів, офіс котрої знаходиться у Луцьку, майже двадцять штатних працівників телебачення, радіо та друкованих засобів масової інформації з Волині та Рівненщини упродовж трьох днів - з 26 по 28 червня 2014 року - перебували у польському Любліні. В рамках науково-практичної конференції "Співробітництво медіа Польщі з підприємствами та органами самоврядування" вони відвідали люблінське відділення польського телебачення TVP (Televizia Polska), зустрілися з колективом найбільш рейтингової радіостанції воєводства "Радіо "Люблін", ознайомилися із засадами редакційної та видавничої політики впливової в краї газети "Кур'єр Любельський" ("Kurier Lubelski").

 

Українських журналістів також радо зустрічали у Вищій школі міжнародних відносин і суспільних комунікацій (м. Хелм) та Вищій суспільно-природничій школі ім. Вінцента Поля (м. Люблін), Люблінському науково-технологічному парку. Крім цього вони побували на сольному концерті скрипаля Христофора Яковіча та піаніста Роберта Моравського у видовищній залі "Радіо "Любліна", відвідали історичний Люблінський замок та меморіальне кладовище, де поклали вінки до могили полеглих у боях на початку двадцятих років минулого століття вояків Української народної республіки. А по дорозі до Любліна, працівники волинських і рівненських медіа квітами також вшанували пам'ять першого Президента України Михайла Грушевського біля стін будинку у місті Хемл, де він народився і жив, та прем'єр-міністра УНР Пилипа Пилипчука, котрий у прикордонному Хелмі знайшов свій вічний спочинок.

Разом з волинськими і рівненськими медійниками участь в науково-практичній конференції у Любліні взяв секретар Національної спілки журналістів України Сергій Омельчук.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner