Вхід

Рівне вечірнє

Шановні телеглядачі!

У ці дні Національна рада отримує багато листів і телефонних звернень стосовно відключення чотирьох російських каналів у кабельних мережах. Одні глядачі просять повернути улюблені програми і серіали, інші вимагають вимкнути кремлівську пропаганду, яка сіє розбрат в українському суспільстві.

Ми  хочемо насамперед звернутися до тих глядачів, які висловлюються проти відключення російських каналів. За умов інформаційної агресії, заради єднання країни – це робиться тимчасово.

Є законодавче обґрунтування того, чому виникла необхідність відключення цих каналів. Повірте, воно достатнє.

Вільний доступ до інформації – це одна із головних засад демократичного суспільства. І ніхто не бажає її порушувати. Але в час військової агресії й відвертої інформаційної війни, коли більшість російських ЗМІ свідомо й цілеспрямовано подають неправдиву інформацію про ситуацію в нашій країні, створюють атмосферу ненависті до українців і України, закликають до знищення суверенітету й цілісності нашої держави, спрацьовують також і інші закони – закони громадянського сумління та патріотизму!

Сьогодні українські телеглядачі можуть дивитися 187 іноземних програм, із них 70 російських, 139 програм мовлять російською. Натомість громадяни Російської Федерації  не мають змоги об’єктивно оцінити  події, які відбуваються в нас, бо Росія не приймає жодного українського телеканалу.

Тому звертаємося до всіх – інформаційна безпека – справа нашої відповідальності та розуміння. Сподіваємося, що цей непопулярний крок, знайде розуміння серед більшості громадян. Наголошуємо, що українська держава тимчасово припиняє ретрансляцію чотирьох  російських телепрограм. Коли  ситуація в країні стабілізується й буде досягнуто політичного компромісу, це питання обов’язково вирішиться на користь глядача і його інформаційних потреб.

 
Интересная статья? Поделись ей с другими:

Comments are now closed for this entry

An Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image SlideshowAn Image Slideshow 
bulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbulletbullet
spinner